Contact

Persoonlijk

Voor vragen, feedback en suggesties ben jij altijd welkom om een berichtje achter te laten. Dit kan via de website onder een artikel of door mij rechtstreeks mailen: linda.mallemama@gmail.com.

Zakelijk

Mallemama.nl vind het belangrijk om met andere bedrijven samen te werken. Als blogger ben ik voortdurend op zoek naar verschillende producten, merken en inspiratiebronnen voor mijn blogs en social media. Hierdoor kan ik  ook mijn lezers op de hoogte houden van de ontwikkelingen in het kader van zwangerschap, kinderen, gezinsleven, lifestyle en wonen. Mallemama.nl staat open voor verschillende samenwerkingsprojecten zoals: evenementen, bijeenkomsten, producten, promoties en sociaal media tools.

Ik vind het erg belangrijk dat ik volledig achter een door mij geschreven artikel sta. Dit zal ik dan ook als uitgangspunt nemen bij het schrijven van artikelen.

Persberichten

Ik ontvang graag persberichten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van zwanger worden, zwangerschap, kinderwens, moederschap, kinderen, gezin, wonen en lifestyle. U kunt mij het best bereiken via linda.mallemama@gmail.com.

Eerdere samenwerkingen

Fotofabriek.nl

 

 

 

 

Handygrip.nl