Over

Hallo!

Wat leuk dat je ook een kijkje neemt op de ‘over mij’ pagina. Malle Mama is mijn persoonlijke blog over mijn zwangerschap en daarna het ouderschap.

Ik ben geen pedagogisch medewerker, medisch professional, geen kraamverzorgster, geen verloskundige en geen deskundige in hormonen of het vrouwelijk lichaam. Ik documenteer hier mijn eigen reis. Als ik schrijf over lichamelijke en gezondheid gerelateerde zaken schrijf dan zijn dat of mijn eigen ervaringen of ik plaats de link naar mijn bron erbij.

Op mijn blog zal je niet alleen mijn persoonlijke verhalen vinden, ik wil ook schrijven over tips en tricks, gezondheid of recepten. Eigenlijk alles wat me bezig houd en wat ik graag wil delen. Ik ben nog een lerende blogger – dus ik kijk uit naar jullie feedback.

Meer over mij

Ik ben Linda,  30 jaartjes oud en ik woon en werk tegenwoordig in het oosten van het land. Ik ben bijna vier jaar samen met mijn vriend en we hebben een heerlijk huis waar we in wonen samen met onze twee katten; Monster en Dotcom. Op 16 januari 2018 is onze dochter geboren, Benthe.

Contact?

Je kan mij altijd e-mailen voor vragen, tips, opmerkingen, enz. Dat kan via linda.mallemama@gmail.com.