Wishlist voor onze meid

Wishlist voor onze meid

De voorbereidingen voor onze kleine meid gaan heel goed. De babykamer is bijna af, op een lamp (of twee) en gordijnen na. De maxi-cosi is in huis, het wiegje staat ook, de kleertjes moeten nog wel allemaal nog gewassen worden en de puntjes moeten allemaal nog op de i. Maar de meeste (grote) aankopen hebben we gedaan. Maar als ik nou zou mogen kiezen; wat zou ik dan nog willen voor ons meisje?

Onderstaand is volgens mij een lijstje met dingen die niet noodzakelijk zijn, maar wel heel leuk!
(in willekeurige volgorde en niets is gesponsord!)

Babynestje

foto sleepyhead

Volgens mij is dit echt dé trend op het moment, een babynestje. Ik hoor er ook erg goede verhalen over van kennissen en vriendinnen. Voor mij zou dit nou echt een luxe item zijn. De baby kan volgens mij heerlijk in de box liggen, in de Stokke Tripp Trapp Newborn set of gewoon lekker bij ons. Toch hoor ik hier goede verhalen over omdat het ze meer geborgenheid biedt, belangrijk vind ik wel om erbij te zeggen dat je dit item volgens mij altijd onder toezicht moet gebruiken. Opstaande randen zijn in wiegjes en boxen altijd een grote Nee en dat is natuurlijk ook niet zonder reden. Ik vind het er in ieder geval erg lief uit zien, maar ik vind ze ook echt schrikbarend duur.

Tula Draagzak

foto von va voom

Het idee van dragen vind ik echt heerlijk, je hebt je kindje lekker dicht bij je en je handen wel vrij om andere dingen te doen. Ik hoor van veel vriendinnen dat het ook heerlijk is voor als je kindje in een sprong zit en hij/zij niet neergelegd wil worden. Het lijkt me heerlijk knus en mijn vriend ziet het ook wel zitten. Een draagdoek lijkt me dan niets, voordat ik eruit ben over hoe ik een doek goed kan knopen ben ik een paar uur verder en volgens mij zou ik me altijd afvragen of ik het elke keer wel goed doe. Een draagzak lijkt me dan een uitkomst! En waarom dan een Tula? Goede vraag! Ik vind ze in ieder geval heel erg mooi, daarnaast ken ik mensen die heel tevreden zijn over het merk en van Tula weet ik dat ze ergonomisch goed zijn. Dat is natuurlijk wel belangrijk, dat je kindje goed zit in de draagzak. Het moet wel verantwoord blijven.

Done by Deer bestek en bord

foto done by deer

Ok, dit is dan voor als ze wat ouder is, maar ik vind dit zulk vrolijk servies en bestek! Done by Deer is echt een prachtig merk! Ik wordt al helemaal blij van dit bestek. En als mama blij wordt, is iedereen blij toch 😉 haha.

Koeka wikkeldoek

foto koeka

Als je mij volgt op instagram, dan weet je al dat ik gek ben op het merk Koeka. Ik vind het echt super mooi spul. En volgens mij blijft het ook echt super mooi. Iets wat ik dan ook graag op mijn wish-list zeg: een echte Koeka Wikkeldoek! We krijgen natuurlijk een heerlijke winter baby, meisje is uitgerekend eind januari. Wat lijkt het me heerlijk om haar in zo’n lekkere wikkeldoek te wikkelen als we ‘s nachts een voeding doen of als ze uit het badje komt. Prachtig toch!

Wipstoeltje

foto nuna

Ik denk dat veel mensen een wipstoeltje misschien best wel op een must-lijstje hebben staan, waarom ik dan niet? We hebben al een Stokke Tripp Trapp in huis en kunnen van vrienden de Newborn set overnemen. Dit lijkt me voorlopig voldoende, dan kan ons meisje lekker aan tafel bij ons zitten en als ze dan haar hapjes krijgt zit ze hier volgens mij prima in.

Maar als we dan toch kijken naar een wishlist (en we kijken dus totaaaaal niet naar budget) goh wat vind ik de Nuna Leaf Curve mooi! Ik vind hem zo stylish en volgens mij is hij ook nog heel lang te gebruiken, hij kan tot 60 kilo dragen! Onze meid zou er lang op kunnen zitten.

 

Wat vinden jullie? Zitten hier echte must-have-items bij? Moet ik toch over tot aankoop van één van deze items? En wat stond/staat er op jullie wishlist?1 thought on “Wishlist voor onze meid”

  • Ik heb mijn babynestje en draagzak veelvuldig gebruikt bij mijn baby. Wat mij betreft zijn dat musthaves. Een rekbare draagdoek vond ik ook heel fijn trouwens. Knopen is helemaal niet zo moeilijk als iemand het je even voor doet. De Leaf heb ik ook, maar vond hem niet specialer dan andere goedkopere wipstoeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.